Å sette mål for møtet

«Å nå et mål du ikke har satt, er like vanskelig som å komme fra et sted du ikke har vært.»

 

 

Det er viktig å kunne ha et bevisst forhold til formålet og målet med møtet eller konferansen. Det er dette som blir utgangspunkt for hvem som skal delta og hvilke budsjettrammer som gjelder. Målet burde også være retningsgivende for hvilket hotell du velger, hvilken møteromsmøblering du velger og hvordan du velger å legge opp aktiviteter for gruppen etter en lang dag i møterommet. Det å dra på konferanse er en kostbar investering for en bedrift, men det blir enda dyrere når ikke hotell, møblering, foreleser og aktiviteter jobber for å underbygge målet og sikre at du får igjen for investeringen.

Mange konferanser har som mål at kollegaer skal bli bedre kjent med hverandre. Et bedre arbeidsmiljø er et overordnet mål med konferansen. Da er det viktig at arrangøren velger et hotell der gruppen holder  seg samlet – kanskje et bygg der dere kan være helt for dere selv er god løsning? Vi som jobber på hotell, ser også gang på gang den gode energien og effekten en felles aktivitet mellom møte og middag har. Denne aktiviteten kan være konkurrerende, teambuilding, utvikle samarbeidsferdigheter – eller bare rett og slett skape gode minner og mye latter sammen.  Uansett er en slik konferanse med på å styrke arbeidsmiljøet.

Hvis målet med konferansen er å være kreativ, og konferansen skal inspirere til nytenking og kreative innspill, kan vakker natur være med på å sette i gang prosessen. Kreativ tenking krever kreative måter å jobbe med konferansen på; ”walk and talk”, gruppearbeid ute, en kopp kaffe i solveggen – dette er faktorer som kan være med på å sette i gang gode tankeprosesser.

Ha et bevisst forhold til mål og formål – og spør gjerne oss om hjelp til hvordan du best mulig skal oppnå det du vil med konferansen din!  

Send forespørsel

 

 

Soria Moria Hotell i Holmenkollen ligger vakkert i naturskjønne omgivelser med utsikt utover Oslofjorden, Sørkedalen og Nordmarka. Hotellet har 156 overnattingsrom og konferansekapastiet til opptil 300 personer.

Askeladdens Hus er et eksklusivt konferanselokale for grupper som ønsker ”det lille ekstra”. Her kan grupper på 30-90 personer disponere en 1500 kvadratmeter stor tømmerhytte med alt av moderne konferansefasiliteter.