Å velge konferanselokale

Hvilket konferanselokale eller møterom du velger for din konferanse har mye å si for rammene rundt dagen. På grunn av dette er det en rekke hensyn som bør tas når du skal velge lokale for din gruppe.

Målet og formålet med møtet bør være første og største hensyn. Er det forelesning eller gruppediskusjoner? Paneldebatt eller mye individuelt arbeide?

Videre er et annet hensyn om hvorvidt gruppen kan ha nytte av å være separat fra andre konferansegjester, eller om dere ønsker lokale i en mer sentral del av hotellet. 

Alle våre konferanselokaler har dagslys og dette kan også ha en positiv effekt på møtet i form av at deltagerene kan bli mer opplagte hvis de har dagslys og muligheten til å se ut i løpet av dagen.

Møterommet bør ikke være hverken for stort eller for lite, men bør oppleves lyst og luftig.

I tillegg er det viktig at fasiliteter som toalett, kaffe, te og forfriskninger samt andre nødvendigheter er lett tilgjengelig.

Trenger du flere tips for å finne riktig møterom for din gruppe?

Send forespørsel

 

 

 

 

 

Soria Moria Hotell i Holmenkollen ligger vakkert i naturskjønne omgivelser med utsikt utover Oslofjorden, Sørkedalen og Nordmarka. Hotellet har 156 overnattingsrom og konferansekapastiet til opptil 300 personer.

Askeladdens Hus er et eksklusivt konferanselokale for grupper som ønsker ”det lille ekstra”. Her kan grupper på 30-90 personer disponere en 1500 kvadratmeter stor tømmerhytte med alt av moderne konferansefasiliteter.