Aktiviteter med trøkk

Det finnes aktiviteter for alle! Enten om man ønsker aktiviteter for teambuilding, konkurranser, aktiviteter for hodet og hjernen samt aktiviteter som pusher kroppen til det maksimale.

For konferansegjester som ønsker et minne for livet kan en aktivitet som flytter grensen for hva vi tør å gjøre – og hva vi ikke tør å gjøre, være en stor opplevelse og som garantert bidrar til å skape en ”snakkis” rundt middagsbordet.

Holmenkollen er en destinasjon med mange muligheter for aktiviteter med trøkk i. Etter en lang dag i møterommet, kan det være godt å komme seg ut å ta med seg et minne for livet samtidig som at pulsen slår og adrenalinet pumper rundt i årene.

Hvordan føles det å fly ned ziplinen i hoppbakken? Hvordan reagerer kroppen når den klatrer over gjerdet på toppen av hoppbakken og skal rappellere i fritt fall de 60 meterene ned til bakken? I Oslo Vinterpark kan du teste skiene i et av Østlandets flotteste skianlegg – og på sommerhalvåret er den  store klatreparken som kan bidra til at adrenalinet suser i blodårene.  Disse aktivitetene bidrar til å skape minner for livet, til å skape enorm mestringsfølelse,  og trigger evnen til å ikke tenke – bare gjøre. Med gode kollegaer som heiagjeng kan dere sammen hjelpe hverandre til å klare ting dere egentlig ikke tør. Og husk at desto jo reddere  du er – desto større er opplevelsen!

Vi gjennomfører disse aktivitetene i samarbeid med profesjonelle samarbeidspartnere som selvsagt har fokus på sikkerhet og at alt gjennomføres innenfor trygge rammer.

Vi setter gjerne sammen et adrenalinfult opplegg for din konferanse – bare ta kontakt med oss her:

Send forespørsel

  

 

Soria Moria Hotell i Holmenkollen ligger vakkert i naturskjønne omgivelser med utsikt utover Oslofjorden, Sørkedalen og Nordmarka. Hotellet har 156 overnattingsrom og konferansekapastiet til opptil 300 personer.

Askeladdens Hus er et eksklusivt konferanselokale for grupper som ønsker ”det lille ekstra”. Her kan grupper på 30-90 personer disponere en 1500 kvadratmeter stor tømmerhytte med alt av moderne konferansefasiliteter.