Medlemsside Den norske legeforeningen

Soria Moria ble oppført 1983 som legeforeningens eget sted for kurs og videreutdanning. Styret er sammensatt av tillitsvalgte fra Dnlf.

Navnet til hotellet ble gitt av selveste Edvard Grieg, den gangen Voksenåsen Sanatorium lå på tomten. Begrepet «mitt Soria Moria» er en stor del av historien vår, og det ble derfor en selvfølge at hotellet ikke kunne hete noe annet da Dnlf overtok tomten og bygde sitt utdanningssenter.  

Soria Moria er også ditt Soria Moria.   

Kurs og konferanse

I dag holdes det ikke bare kurs og konferanser i regi av Dnlf – Legenes Hus. 
Avtaleprisen gjelder også for alle 
lokalforeningeryrkesforeninger og alle fagmedisinske foreninger. Ta kontakt med vår booking@soriamoria.no for tilbud. 

Selskaper

Hotellet er også egnet for alle livets anledninger; dåp, konfirmasjon, bryllup, disputas og jubileer. Samle familie eller venner for feiring av 17. mai eller nyt julestemningen på våre familiejulebord. Som medlem av Dnlf får du 10% rabatt på mat ved selskapsmeny, samt rabattert pris på overnatting med frokost.

Askeladdens Hus

I tillegg har vi Askeladdens Hus som er et frittstående tømmerlaftet Hus for de store anledningene. Et helt eget hus eksklusivt for dere og din feiring. Askeladdens Hus kan ta fra 30 til 84 gjester. Konfirmasjoner, bryllup eller selskaper passer utmerket på Askeladdens Hus. Huset er også skreddersydd til konferanser med plenumsal opp til 70 personer og 4 grupperom.

Bestill rom

Booker du rom på vår hjemmeside, bruk rabattkoden DNLF, så får du automatisk Dnlfs rabatterte priser på rom&frokost.   
De rabatterte prisene på rom&frokost og servering gjelder kun for Dnlfs medlemmer og resp. husstand.

Medlemskap

Medlemskap må kunne styrkes. (last ned medlemsbekreftelse på Min side på legeforeningen.no alt.  bekrefte medlemskapet med appen til Akademikerne+ eller ved å vise frem ID-kort for leger)      

Velkommen til ditt Soria Moria Hotell!