Hopp fra Holmenkollen med zipline

Med Kollensvevet kan dere kjenne på magesuget som bare et hopp i kollen kan gi. I en zipline tar du sats og flyr ned, forbi både K-punktet og tribunene og lander på den andre siden av bakken.
Ta kontakt med Kollensvevet for booking av time til deg og din gruppe.

Skiskyting

Vil du teste hvor treffsikker din bedrift er? Da er skiskyting i Holmenkollen midt i blinken! Få en smakebit av skiskytternes utfordringer på standplass og test dere i ulike skytekonkurranser. Aktiviteten krever ingen forkunnskaper eller skyteerfaring, og all opplæring blir gitt underveis.
Les mer om skiskyting her

Oslo Sommerpark

Hos Skimore Oslo har de ingrediensene og kompetansen til å gi deg en annerledes opplevelse. Her kan du få aktiviteter fra 2 timer, men hvorfor ikke ha en hel dag i skogen?
Les mer om Oslo Sommerpark her

Frisbeegolf

På Holmenkollen Nasjonalanlegg ligger det en 18-hulls frisbeegolfbane som du kan spille på helt gratis. Fra hotellet tar det bare 30 minutter å gå eller 5 minutter med bil. Har du lyst til å prøve en av Norges mest voksende idretter? Det er mulighet for leie av frisbeer på hotellet.
Les mer om Frisbeegolf her

Roseslottet

I 2020 var det 80 år siden Norge ble angrepet i 1940, og 75 år siden frigjøringen i 1945. Roseslottet er en kunstinstallasjon og et pedagogisk prosjekt som har til formål å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft. Foto: Sandbox
Les mer om Roseslottet her