Kurs og Konferanse

Soria Moria Hotell er et kurs- og konferansesenter som er plassert oppe på Voksenkollen. Her oppe i høyden vil du finne frisk fjelluft og en utsikt du ikke blir lei av. Nordmarka ligger rett ved siden av og med t-banen tar det kun 35 minutter til f.eks Jernbanetorget.

Hotellet åpnet i 1983 og er fortsatt en frittstående stiftelse. Det startet som et utdanningssenter som skulle bidra til økt kunnskap blant norske leger. Kort tid etterpå så åpnet dørene for alle og siden da har Soria Moria hatt over 20 000 konferanser for store og små samlinger.

Med så mange konferanser innenbords og så mange år erfaring kan vi trygt si at konferanser er noe vi kan. Soria Moria Hotell er et konferansesenter, ikke et hotell med konferansemuligheter. Her vil dere få personlig og profesjonell hjelp før, under og etter konferansen.

Send en forespørsel

Våre Møterom

Soria Moria Hotell har totalt 25 møterom i forskjellige størrelser. Alle møterom har dagslys, og de fleste har fleksibel møblering. Våre konferansekoordinatorer hjelper deg med å finne hvilket lokale som passer for deg og din gruppe. 

Storesal

Storesal er hotellets største møterom. Rommet er lyst og luftig, og med et flott vindu med utsikt utover Oslofjorden og Bærum. 

Tekniske data: 

 • 260 kvadratmeter
 • 146 personer i klasse-oppsett / 237 i kino-oppsett / 40 i U-bord
 • Hev- og senkbar scene
 • Lyd- og bildeteknikk
 • Egen messanin med plass for 54 personer
 • Videofasilitieter

Styrerom

Styrerommene er utformet for effektive møter der dere er avhengig av en god dialog og at alle deltagerne ser hverandre og kan kommunisere ansikt til ansikt. 

Tekniske data: 

 • 24-49 kvadratmeter
 • 8-15 sitteplasser
 • Fast møblering rundt ovale bord

Møterom

Hotellets møterom er romslige og luftige og med rikelig med dagslys. I disse lokalene har vi fleksibel møblering, og tilpasser etter deres møte sitt formål og behov. 

Tekniske data: 

 • 49-100 kvadratmeter
 • Mulighet for klasse-oppsett, U-bord, kino-oppsett eller grupper – alt etter deres ønsker
 • Mulighet for videokonferanse på noen av møterommene

Mat og drikke

Kjøkkenet på Soria Moria Hotell legger vekt på tradisjonsrik, spennende og variert mat. Ethvert møte mellom mennesker blir bedre med smakfulle og spennende måltider.
Restauranten på Soria Moria Hotell har 240 sitteplasser, med flott utsikt utover Oslofjorden og Sørkedalen. Våre sommelierer, hovmestere og servitører er alltid behjelpelig med eventuelle henvendelser, ønsker eller råd for å skape det beste restaurantopplevelsen for alle våre gjester.

Frokost

«Frokost er dagens viktigste måltid» ble sagt for mange år siden. Her på Soria Moria tror vi sterkt på det. Vi har bredt utvalg på vår frokostbuffet som egg, bacon, pålegg, en yoghurtbuffet og mye mer. Du finner noe som vil mette enhver gjest.

Lunsj

Inger batterier varer evig og slik er det heller ikke med oss mennesker. Derfor trengs det påfyll på energi etterhvert. Vår rikholdige lunsjbuffet inneholder det aller meste du kan ønske deg, mens det på veldig rolige dager tilbys en 2-retters lunsj.

Middag

Når møtet er over er det rom for magi. Det viktigste som skjer på en konferanse er det som skjer etter møteslutt. Derfor blir det servert en deilig 3-retters middag med gode råvarer og drikkeanbefalinger som står godt til maten man får servert. 

Soverom

På Soria Moria har vi 156 soverom fordelt på to bygg som er koblet sammen med en skywalk. Alle våre senger er fra Jensen som har spesialisert seg på kvalitetssenger siden 1947. Sengetøyet som blir brukt på rommene er av sateng som er med på å bidra til en bedre søvnopplevelse for kursdeltakerne.

Alle våre rom er utstyrt med vinduer som kan lukkes opp dersom det er behov for litt ekstra ventilering. På rommet vil du også finne minibar, TV, skrivebord, panelovn og hårføner. 

Aktiviteter i området

Det viktigste som skjer på en konferanse er det som skjer etter møteslutt. Etter møteslutt har du en gylden mulighet til å bygge arbeidsmiljø og lagfølelse. Bare det å være sammen med kollegaer i en annen setting fungerer som lim i en organisasjon. Vi har aktiviteter for de som vil konkurrere, de som vil oppleve, de som vil høre, de som vil kjenne på adrenalinrush eller de som vil smake.

Klikk her for å se alle aktivitetene