Selskapsmeny

På Soria Moria tar vi mat og drikke på største alvor. Når mennesker skal møtes i hyggelig lag, er maten på bordet og drikken i glasset med på å sette rammen rundt kvelden. Vår kjøkkensjef har satt sammen en meny for selskaper. Menyen er bygget på gode råvarer og smaker, og at dere sammen kan nyte en kveld med god mat og gode minner å ta med seg videre. De fleste av råvarene kan skaffes hele året, selv om noen retter er sesongbasert og vil ha bedre kvalitet og smak i riktig sesong. Vår vinkelner er behjelpelig med å finne passende drikkemeny til middagen. 

Kalde Forretter

Trollkrabbesalat, serveres med agurk- og epleemulsjon

260,-

Lettsaltet torsk med dillmajones, syltet løk, karse og brødchips

220,-

Friske asparges spekeskinke og hollandaise

210,-

Varmrøkt laks med dillmajones, agurkemulsjon og estragonmajones

210,-

Kveitetartar med sennepskorn og dill, sylteagurk og confitert eggeplomme

235,-

Varme Foretter

Grillet kamskjell med søtpotetpuré med bacon- og balsamicoglacé

250,-

Hvit asparges med panco- og skinnstekt røye

290,-

supper

Sjøkrepsbisque, serveres med sjøkrepshale, soyabønner og kålchiffonade

235,-

Hummersuppe med laksebolle og chips

235,-

Kremet jordskokksuppe servert med eple og trøffelolje

205,-

Blåskjellsuppe med sprøstekt østerssopp

215,-

Hovedrett kjøtt

Indrefilet av okse med rødvinssaus, serveres med rotgrønnsaker, røkt salt og potetchips

470,-

Andebryst med morkelsaus, serveres med søtpotetpuré, spinat, bakt søtpotet og friske bringebær

445,-

Kalvefilet med pepperrotsaus tilsmakt med gressløk og sitron, serveres med kandisert nepe og gulrotpuré

485,-

Hjortefilet med sjysaus, serveres med rosenkål, stekt sopp, gresskarmarmelade og sopptimbale

485,-

Hovedrett fisk

Ovnsbakt kveite med smørsaus, serveres med syltet aubergine og puré av mandelpotet

450,-

Torskefilet med portvinssaus, serveres med blomkålpuré, asparges og bakte småpoteter

450,-

Valgfri potet

Potet Anna

Røsti potet

Amaldine poteter

Fløtegratinerte poteter

Bakte småpoteter

Mellomretter

Akevittsorbet med anis og laubær

95,-

Bjørkesorbet

95,-

Limesorbet med basilikum

95,-

Champagnesorbet

115,-

Risotto med sopp

205,-

To Norske oster med kandiserte nøtter, gele og steinalderbrød

175,-

 

Desserter

Jordbærsymfoni; Friske jordbær, jordbærsorbet, jordbærchantilly og marengs

215,-

Urtemarinerte jordbær med mascarponekrem

210,-

Hvit og mørk sjokolademousse med karamelltuille og amarettomarinerte kirsebær

205,-

Rabarbraterte med marengs og rabarberaiskrem

205,-

Sjokoladefondant med bringebærsorbet

210,-

Eplekompott med vaniljeis og mandelkjeks i sjokoladeform

210,-