På Soria Moria tar vi mat og drikke på største alvor. Når mennesker skal møtes i hyggelig lag, er maten på bordet og drikken i glasset med på å sette rammen rundt kvelden. Vår kjøkkensjef har satt sammen en meny for selskaper. Menyen er bygget på gode råvarer og smaker, og at dere sammen kan nyte en kveld med god mat og gode minner å ta med seg videre. De fleste av råvarene kan skaffes hele året, selv om noen retter er sesongbasert og vil ha bedre kvalitet og smak i riktig sesong. Vår vinkelner er behjelpelig med å finne passende drikkemeny til middagen.
Trollkrabbesalat, serveres med agurk- og epleemulsjon
260,-
Lettsaltet torsk med dillmajones, syltet løk, karse og brødchips
220,-
Friske asparges spekeskinke og hollandaise
210,-
Varmrøkt laks med dillmajones, agurkemulsjon og estragonmajones
210,-
Kveitetartar med sennepskorn og dill, sylteagurk og confitert eggeplomme
235,-
Grillet kamskjell med søtpotetpuré med bacon- og balsamicoglacé
250,-
Hvit asparges med panco- og skinnstekt røye
290,-
Sjøkrepsbisque, serveres med sjøkrepshale, soyabønner og kålchiffonade
235,-
Hummersuppe med laksebolle og chips
235,-
Kremet jordskokksuppe servert med eple og trøffelolje
205,-
Blåskjellsuppe med sprøstekt østerssopp
215,-
Indrefilet av okse med rødvinssaus, serveres med rotgrønnsaker, røkt salt og potetchips
470,-
Andebryst med morkelsaus, serveres med søtpotetpuré, spinat, bakt søtpotet og friske bringebær
445,-
Kalvefilet med pepperrotsaus tilsmakt med gressløk og sitron, serveres med kandisert nepe og gulrotpuré
485,-
Hjortefilet med sjysaus, serveres med rosenkål, stekt sopp, gresskarmarmelade og sopptimbale
485,-
Ovnsbakt kveite med smørsaus, serveres med syltet aubergine og puré av mandelpotet
450,-
Torskefilet med portvinssaus, serveres med blomkålpuré, asparges og bakte småpoteter
450,-
Potet Anna
Røsti potet
Amaldine poteter
Fløtegratinerte poteter
Bakte småpoteter
Akevittsorbet med anis og laubær
95,-
Bjørkesorbet
95,-
Limesorbet med basilikum
95,-
Champagnesorbet
115,-
Risotto med sopp
205,-
To Norske oster med kandiserte nøtter, gele og steinalderbrød
175,-
Jordbærsymfoni; Friske jordbær, jordbærsorbet, jordbærchantilly og marengs
215,-
Urtemarinerte jordbær med mascarponekrem
210,-
Hvit og mørk sjokolademousse med karamelltuille og amarettomarinerte kirsebær
205,-
Rabarbraterte med marengs og rabarberaiskrem
205,-
Sjokoladefondant med bringebærsorbet
210,-
Eplekompott med vaniljeis og mandelkjeks i sjokoladeform
210,-