Selskapsmeny

På Soria Moria tar vi mat og drikke på største alvor. Når mennesker skal møtes i hyggelig lag, er maten på bordet og drikken i glasset med på å sette rammen rundt kvelden. Vår kjøkkensjef har satt sammen en meny for selskaper. Menyen er bygget på gode råvarer og smaker, og at dere sammen kan nyte en kveld med god mat og gode minner å ta med seg videre. De fleste av råvarene kan skaffes hele året, selv om noen retter er sesongbasert og vil ha bedre kvalitet og smak i riktig sesong. Vår vinkelner er behjelpelig med å finne passende drikkemeny til middagen. 

Forretter

Trollkrabbesalat, serveres med grillet og syltet rødløk, reddik, dillmajones. Toppes med rugbrødchips, urteolje og oxalis

289,-

Grillet kamskjell servert med blomkålpure, sprøstekt bacon og syltet fennikel. Toppes med balsamicoglace og karse

279,-

Kremet jordskokksuppe servert med sprøstekt prosciutto, eple, trøffelolje og jorskokkchips

259,-

 

Hovedretter

Indrefilet av okse, servert med annapotet, broccolini, selleripure, timianbakt cherrytomat, tyttebær og rødvinssaus

489,-

Hjortefilet, servert med rosenkål, gresskarmarmelade, grønn asparges og rødbetpure

495,-

Andebryst, servert med søtpotetpure, spinat, grillet og karamelliserte fersken

479,-

Pannestekt kveitefilet servert med urtebakt småpotet, norske grønnsaker, spinatkrem og sitronsaus

489,-

Mellomretter

Basilikum og jordbær granite

119,-

Lime og myntegranite

119,-

To norke oster, Brie og 1879 modningsost fra Rygge Meieri, servert med hjemmelaget eplechutney, fiken og karemelliserte valnøtter

175,-

 

Desserter

Carameliamousse, sitron og sjokolade med chewy sjokoladebunn, karamell ganache, crumble, sitronkrem og solsikkekjerne fudge

249,-

Dulce de leche, hasselnøtt og eple med hasselnøttbunn, dulce mousse, dulchey ganache, eple gel, eplesorbet, karamellisert sjokoladecrumble

229,-

Sjokolade og bringebær, chewey sjokoladebunn, bringebær ganache, bringebær gel, bringebærsorbet, sjokoladecrumble, friske bringebær og italiensk marengs

249,-