Sommeraktiviteter for bedrifter

Hopp fra Holmenkollen med zipline

Med Kollensvevet kan dere kjenne på magesuget som bare et hopp i kollen kan gi. I en zipline tar du sats og flyr ned, forbi både K-punktet og tribunene og lander på den andre siden av bakken.

Ta kontakt med Kollensvevet for booking av time til deg og din gruppe.

Roseslottet

I 2020 var det 80 år siden Norge ble angrepet i 1940, og 75 år siden frigjøringen i 1945. Roseslottet er en kunstinstallasjon og et pedagogisk prosjekt som har til formål å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft. Foto: Sandbox

Les mer om Roseslottet her

Bull Aktivs Mesternes Mester

Ta med kollegaer på et teambuildingskonsept med allsidige øvelser i Holmenkollen. Her blir samarbeidsevner, problemløsning og stressmestring satt på prøve gjennom lagkonkurranser. Et sosialt arrangement med uhøytidelige konkurranser som samtidig trigger konkurranseinstinktet til deltakerne.
Arrangeres året rundt
Tidsbruk: 1,5-3t
Antall deltakere: 10-100+

Les mer her

Skiskyting

Vil du teste hvor treffsikker din bedrift er? Da er skiskyting i Holmenkollen midt i blinken! Få en smakebit av skiskytternes utfordringer på standplass og test dere i ulike skytekonkurranser. Aktiviteten krever ingen forkunnskaper eller skyteerfaring, og all opplæring blir gitt underveis.

Les mer om skiskyting med Bull Aktiv her

Våtkortkurs kajakk

En utfordrende og morsom aktivitet i vakre Oslofjorden. Våttkortkurs arrangeres fra Strand Kajakklubb som har alle fasiliteter, båter og tilhørende utstyr som passer for alle. Et våttkorkurs gir en grunnleggende innføring i håndtering av kajakk, padleteknikk og alle deltakere får et gyldig våttkortbevis etter endt bevis.

Les mer om våtkortkurs

Oslo Sommerpark

Hos Skimore Oslo har de ingrediensene og kompetansen til å gi deg en annerledes opplevelse. Her kan du få aktiviteter fra 2 timer, men hvorfor ikke ha en hel dag i skogen?

Les mer om Oslo Sommerpark her

Aktivitetsløype Safari Adventures

Safari Adventures har veldig spennende og aktive aktiviteter som f.eks rappellering, aktivitetsløype eller RIB-tur i Oslo fjorden.

Les mer om bland annet aktivitetsløype her

Aktivitetsløype Cockpit Event

Cockpit Event lager morsomme rebusløp og andre type gåter. De har lang og god erfaring med teambuilding.

Les mer om Aktivitetsløype

Frisbeegolf

På Holmenkollen Nasjonalanlegg ligger det en 18-hulls frisbeegolfbane som du kan spille på helt gratis. Fra hotellet tar det bare 30 minutter å gå eller 5 minutter med bil. Har du lyst til å prøve en av Norges mest voksende idretter? Det er mulighet for leie av frisbeer på hotellet.

Les mer om Frisbeegolf her

Tur i Nordmarka

Rett utenfor døren til Soria Moria finner du flotte Nordmarka. Ønsker du å gå noen timer eller en hel dag? Ta en titt på vår side her for å se alle turmulighetene.

Les mer om turmuligheter her