Vinteraktiviteter for bedrifter

Roseslottet

I 2020 var det 80 år siden Norge ble angrepet i 1940, og 75 år siden frigjøringen i 1945. Roseslottet er en kunstinstallasjon og et pedagogisk prosjekt som har til formål å fortelle historien om okkupasjonen av Norge og om de grunnleggende prinsippene for demokrati, rettsstat og humanisme som da ble satt ut av kraft. Foto: Sandbox

Les mer om Roseslottet her

Bull Aktivs Mesternes Mester

Ta med kollegaer på et teambuildingskonsept med allsidige øvelser i Holmenkollen. Her blir samarbeidsevner, problemløsning og stressmestring satt på prøve gjennom lagkonkurranser. Et sosialt arrangement med uhøytidelige konkurranser som samtidig trigger konkurranseinstinktet til deltakerne.
Arrangeres året rundt
Tidsbruk: 1,5-3t
Antall deltakere: 10-100+

Les mer her

Skiskyting

Vil du teste hvor treffsikker din bedrift er? Da er skiskyting i Holmenkollen midt i blinken! Få en smakebit av skiskytternes utfordringer på standplass og test dere i ulike skytekonkurranser. Aktiviteten krever ingen forkunnskaper eller skyteerfaring, og all opplæring blir gitt underveis.

Ler mer om skiskyting her

Skikurs med skiutleie

Ta med kollegaer på en fysisk aktivitet som alle kan mestre, i verdens mest kjente skianlegg. Teknikkurs passer for alle uansett nivå, og vil føre til økt skiglede. Vi har skiutleie til utlån, og stiller med dyktigste instruktørene som vil gi alle personlig oppfølging på teknikk.

Les mer om skikurs her

Oslo Vinterpark

Hos Skimore Oslo har de ingrediensene og kompetansen til å gi deg en annerledes opplevelse. Her kan du få aktiviteter fra 2 timer, men hvorfor ikke ha en hel dag i bakken?

Les mer om Skimore Oslo Vinterpark

Korketrekkeren

Oslos mest populære akebakke ble anlagt tidlig på 1900-tallet og går fra Frognerseteren til Midtstuen. Hvis du vil kjøre flere ganger kan du ta T-banen fra Midtstuen og opp til Frognerseteren igjen på 16 minutter.

Les mer om Korketrekkeren her

Aktivitetsløype Safari Adventures

Safari Adventures har veldig spennende og aktive aktiviteter som f,eks rappellering, aktivitetsløype eller RIB-tur i Oslo fjorden.

Les mer om aktivitetsløype her

Aktivitetsløype Cockpit Event

Cockpit Event lager morsomme rebusløp og andre type gåter. De har lang og god erfaring med teambuilding.

Les mer om Aktivitetsløype