Velkommen til en eventyrlig konferanseopplevelse

En unik atmosfære av norsk eventyr og natur, med over 160 Th.Kittelsen bilder tar deg inn i en verden som står i stil til bygget. Et sted der gjester skal føle seg hjemme og ivaretatt. 

Askeladdens Hus, som er et separat håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m², benyttes kun av én gruppe av gangen. Med sine 5 møterom, eget vinrom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger.

Send en forespørsel

Andersnatten

Oppkalt etter et fjell i Sigdal kommune, heter også vårt største møtelokale, Andersnatten. Der har vi plass opptil 86 personer. I tillegg til Andersnatten har vi fire grupperom som også er oppkalt etter steder Th. Kittelsen har bodd og har funnet inspirasjon over de fantastiske kunstverkene som vi kjenner så godt den dag idag.

Pauseområdet

Hvilerommet skal være romslig og fredelig. Det er et eget personalet som tar seg kun av dere, som også sørger for at dere har alt dere måtte trenge eller savne under hele møtet. 

Kaffe, te, vann og frukt vil alltid være tilgjengelig.

Mat og drikke

Askeladdens hus har restaurant, bar og eget kjøkken. Vårt mål er kortreist, variert og velsmakende mat. Tilbakemeldingene fra våre gjester viser at vi lykkes, og det ønsker vi å fortsette med. 

Hotell

Gjester har hele huset alene nettopp fordi dere skal finne inspirasjon og ro. Det er en egen undergang som fører dere fra Askeladdens hus til hotellet. Her foregår all innsjekking og utsjekking. Undergangen tar deg lett til hotellrommene, og vi passer alltid på at du skal slippe å gå altfor langt, eller utendørs for å finne frem.

Send oss en forespørsel så tar vi deg gjerne rundt på en eventyrlig visning.

Send en forespørsel