ASKELADDENS HUS

Askeladdens Hus, som er et separat håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m2 og benyttes kun av én gruppe av gangen.
I tillegg har Askeladdens Hus over 160 reproduksjoner og et original av Theodor Kittelsen, som virkelig er med på å gjøre huset til et Norge-eventyr.
Med eget vinrom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger.

KONFERANSE I EGEN TØMMERHYTTE

Askeladdens Hus er på mange måter kontrastenes møteplass. Her kan du gjennomføre eksklusive møter som krever høy standard og kvalitet, eller «hyttekonferanse» der dere går i raggsokker og ulltøy. Når man disponerer en hel tømmerhytte for seg selv, finnes det bare muligheter for å lage den samlingen som man ønsker seg.

Egne konferanseverter, servitører og kokker, som kun trenger å fokusere på deres behov og program, er en av grunnene til en vellykket gjennomføring. Alle måltider serveres i Eventyrsalen, som kan være verdens høyeste tømmerlaftede rom.
Med sine fem møterom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger.

BRYLLUP

Askeladdens Hus er en populær arena for bryllup. Med rustikke tømmervegger, peiskos og nasjonalromantiske omgivelser setter Askeladdens Hus en spesiell ramme rundt bryllupsdagen deres. Et hus helt for dere selv gir dere mange muligheter til å påvirke og forme dagen slik som dere selv ønsker. Et tett samarbeid med vår selskaps- og bryllupskoordinator gjør at dere kan være trygge på at dere har tenkt på alt, at dagen blir som dere ønsker og at vi hjelper dere med å skape et minne for livet.

SELSKAP

Dersom det er en spesiell anledning som skal feires, gir Askeladdens Hus med Eventyrsalen og tilliggende salonger de perfekte rammene rund f.eks. et jubileum, en konfirmasjon eller bare et hyggelig lag sammen med mennesker man setter pris på.

De fleste minneverdige arrangement blir ekstra hyggelige hvis det gjennomføres i spesielle omgivelser. På Askeladdens Hus får dere være i en privat tømmerhytte der solide tømmervegger, peislukt og nasjonalromantikk setter rammen rundt arrangementet deres. Vi hjelper dere gjerne med å skreddersy et opplegg som passer deg og ditt selskap. Hjertelig velkommen på en visning!