Velkommen til en eventyrlig konferanseopplevelse

Askeladdens Hus er på mange måter kontrastenes møteplass. Her kan du gjennomføre eksklusive møter som krever høy standard og kvalitet, eller «hyttekonferanse» der dere går i raggsokker og ulltøy. Når dere disponerer en helt tømmerhytte for dere selv har dere mulighet til å lage dere den konferansen dere ønsker dere.

Askeladdens Hus er et separat håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m². Alle måltider serveres i Eventyrsalen, og dere har eget personale som tar seg av dere. Med sine fem møterom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger.

Send en forespørsel

Andersnatten

Andersnatten er det største møterommet på Askeladdens Hus. Her har dere plass til ca 70 personer i klasseromsmøblering. Med store vinduer får dere naturen rett inn i møterommet. Rommet er utstyrt med moderne konferanseteknikk, og setter en fin ramme rundt en effektiv konferansedag. Vår konferansevert er til deres disposisjon, og hjelper dere med teknikk eller andre ting dere skulle trenge hjelp med gjennom dagen. 

Pauseområdet

Peisestuen er det trivelige pauserommet på Askeladdens Hus. Her setter vi fram forfriskninger i pausene, og kaffen står alltid klar for dere. Det er rikelig med sitteplasser i store og lune sofagrupper. Peisestuen egner seg også godt for uformelle møter eller gruppearbeid, og er som resten av huset eksklusivt for dere. 

Mat og drikke

I Eventyrsalen serveres alle måltider; frokost, lunsj og middag. I et av Nord-Europas høyeste tømmerrom dekker vi til et uformelt lunsjbord på dagtid, og til et mer formelt festlokale på kveldstid. Frokosten serveres til duften av peiskos og dekkes opp som en rikholdig buffét kun for dere. En egen bar på kvelden sørger for at gruppen kan hygge seg sammen, og dere har full frihet til å gjennomføre quiz eller andre underholdningsinnslag etter middagen. Det å disponere et hus helt for seg selv gir mange muligheter, og vi er opptatt av å hjelpe dere med å arrangere deres aller beste konferanse – både før og etter møteslutt. 

Hotell

Askeladdens Hus er koblet til hotellet gjennom en vakker underjordisk steintunell. Denne leder dere til våre komfortable hotellrom. Alle rommene holder en lun og hyggelig standard. Med egen inn- og utsjekk er det mulig å gjennomføre et opphold som er skjermet fra andre gjester. 

Send en forespørsel