VÅR RESTAURANT

Kjøkkenet på Soria Moria Hotell legger vekt på tradisjonsrik, spennende og variert mat. Ethvert møte mellom mennesker blir bedre med smakfulle og spennende måltider.  Restauranten på Soria Moria Hotell har 240 sitteplasser, med flott utsikt utover Oslofjorden og Sørkedalen. I tillegg har vi vår flotte Peisestue som du kan bruke til frokost, lunsj, middag eller kanskje kun noe fra vår smårett meny. Våre sommelierer, hovmestere og servitører er alltid behjelpelig med eventuelle henvendelser, ønsker eller råd for å skape det beste restaurantopplevelsen for alle være gjester.

FROKOST

Frokosten på Soria Moria Hotell er en opplevelse som setter en fantastisk start på dagen. Vi serverer et bredt utvalg på vår frokostbuffet som egg, bacon, ulike pålegg, yoghurtbuffet, vitamin-shots og mye mer. Du finner noe som vil mette enhver. Froksten blir servert fra 07:00 til 09:30 i ukedagene og fra 07:30 til 10:00 i helgene.

SMÅRETTER

Skulle du bli sulten iløpet av dagen så vil det bli servert småretter i fra klokken 12:00 frem til klokken 21:00. Vår smårett meny består av alt fra smørbrød til unike småretter satt sammen av vårt kjøkken.

MIDDAG

Fra 14:00 til 21:00 er det À La Carte. Menyen består av smakfulle retter som er bygd opp av gode råvarer av høy kvalitet.

SØNDAGSBUFFET

Hver søndag mellom kl.15:00 – 18:00 serverer vi en flott buffet med kalde og varme retter samt en fantastisk dessertbuffet. Vi har chambre séparée for eventuelle jubileer eller andre selskaper.

Prisen er kr. 425,- for voksne og kr. 250,- for barn mellom 3 og 12 år. Barn under 3 år spiser gratis.

Kontakt resepsjonen på resepsjon@soriamoria.no for å booke bord.

SELSKAP

Å samles er alltid verdifullt, uansett anledning. Å samles for å ferie, markere, sørge eller bare møtes, knytter nye eller forsterker gamle bånd. Det er bånd som gjør oss rikere og skaper felles fine minner.

På Soria Moria er mulighetene mange for flere anledninger. Beliggenheten hjelper også til for å skape en flott ramme. Langt vekk, men nære nok.

For mer informasjon, send mail til resepsjon@soriamoria.no