Kjøkkenet på Soria Moria Hotell legger vekt på tradisjonsrik, spennende og variert mat. Ethvert møte mellom mennesker blir bedre med smakfulle og spennende måltider. 
Restauranten på Soria Moria Hotell har 240 sitteplasser, med flott utsikt utover Oslofjorden og Sørkedalen. Våre sommelierer, hovmestere og servitører er alltid behjelpelig med eventuelle henvendelser, ønsker eller råd for å skape det beste restaurantopplevelsen for alle være gjester. 

Mat og drikke

En god og variert frokost skaffer energi til gode møter, vår rikholdige lunsjbuffet inneholder det aller meste du kan ønske deg, mens det på veldig rolige dager tilbys en 3-retters lunsj. Vi tilbyr velsmakende pausemat dersom tiden mellom måltiden føles litt for lang – og kvelden avsluttes gjerne med en deilig 3-retters middag med gode råvarer og drikkeanbefalinger som står godt til maten man får servert.

Mat -og vinsmaking

Vi tilbyr flere forskjellige kombinasjoner av vinsmaking.

Vinsmaking med våre sommelierer – der de beste og mest smakfulle viner blir valgt ut.

Mat -og vinsmaking med kokkenes egenkomponerte matretter som står i stil med viner spesielt valgt ut av vår sommelier.

Som oftest holdes dette i Vinkjelleren på Askeladdens Hus, hvor 6 til 12 personer kan teste ganen.