VELKOMMEN TIL SORIA MORIA HOTELL

Bare en liten kjøretur fra Oslo Sentrum ligger Soria Moria Hotell på toppen av Holmenkollen. Med utsikt over Sørkedalen, Oslofjorden og Nordmarka er hotellet omringet av natur og et miljø som likevel gir deg følelsen av å være langt borte. På Soria Moria ønsker vi å hjelpe deg med å sette en fin ramme rundt enhver anledning der mennesker skal møtes. Enten om det er en konferanse, et møte, en av livets store merkedager – eller om du rett og slett bare trenger tid for deg selv for å kunne hvile og slappe av mens du nyter skogens ro og vakker natur.

PARKERING

Fra og med september 2024 starter vi med avgiftsparkering. Dette betyr gratis parkering for alle gjester i tre timer, deretter påregnes et beløp på 20 kr timen. Maks døgnpris kr 130 ved sammenhengende parkering. Det finnes også 12 el-bil ladere tilgjengelig mot avgift.

VELVÆRE

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår nye velværeavdeling, som utgjør det perfekte tilfluktsstedet fra daglig stress. Her kan du glede deg til badstue i hver garderobe, et basseng med en vanntemperatur på 30 grader, en fellesbadstue med muligens den mest imponerende utsikten i Oslo, og en herlig kaldbøtte-dusj.

Gi deg selv velvære, uavhengig av om du er gjest eller befinner deg i nærheten.

TRENINGSROM

Treningsrommet vil være tengt frem til slutten av august grunnet oppussing og oppgradering. Vi beklager ulempen dette medfører.

ATRIET

I vårt atrium kan du finne roen mens du nyter en kopp kaffe og den vakre utsikten.