MEDLEMSSIDE FOR DEN DNLF

Soria Moria ble oppført 1983 som legeforeningens eget sted for kurs og videreutdanning. Styret er sammensatt av tillitsvalgte fra Dnlf.

Navnet til hotellet ble gitt av selveste Edvard Grieg, den gangen Voksenåsen Sanatorium lå på tomten. Begrepet «mitt Soria Moria» er en stor del av historien vår, og det ble derfor en selvfølge at hotellet ikke kunne hete noe annet da Dnlf overtok tomten og bygde sitt utdanningssenter. 

Soria Moria er også ditt Soria Moria.  

Kurs og konferanse

I dag holdes det ikke bare kurs og konferanser i regi av Dnlf – Legenes Hus.
Avtaleprisen gjelder også for alle 
lokalforeningeryrkesforeninger og alle fagmedisinske foreninger. Ta kontakt med vår booking@soriamoria.no for tilbud. 

Selskaper

Hotellet er også egnet for alle livets anledninger; dåp, konfirmasjon, bryllup, disputas og jubileer. Samle familie eller venner for feiring av 17. mai eller nyt julestemningen på våre familiejulebord. Som medlem av Dnlf får du rabatt på mat ved bestilling fra vår selskapsmeny, samt rabattert pris på overnatting med frokost.

Askeladdens Hus

I tillegg har vi Askeladdens Hus som er et frittstående tømmerlaftet hus for de store anledningene. Et helt eget hus eksklusivt for dere og deres feiring. Askeladdens Hus kan ta fra 30 til 84 gjester. Konfirmasjoner, bryllup eller selskaper passer utmerket på Askeladdens Hus. Huset er også skreddersydd til konferanser med plenumsal opp til 70 personer og 4 grupperom.

Bestill rom

Booker du rom på vår bookingside for Dnlf, så får du automatisk Dnlfs rabatterte priser på rom&frokost. Denne bookingside er under oppføring og det kommer innen kort tid opp en egen side for dette bak en innlogg.
De rabatterte prisene på rom&frokost og servering gjelder kun for Dnlfs medlemmer og resp. husstand.

Velværeavdeling

I vår helt nye velværeavdeling får du også rabatt på inngangsbilleter og klippekort samt 3/6/12-måneders kort.

Åpent alle dager kl. 06.00 – 22.00.
Barn (0-16 år): Fredag 12.00 – 18.00 / Lørdag 07.00 – 13.00 / Søndag 07.00 – 16.00
Barn under 16 år; kun i følge med en voksen

Medlemskap

Medlemskap må kunne styrkes. (last ned medlemsbekreftelse på Min side på legeforeningen.no alt.  bekrefte medlemskapet med appen til Akademikerne+ eller ved å vise frem ID-kort for leger)     

Velkommen til ditt Soria Moria Hotell!