VEIBESKRIVELSE

MED BIL

Fra Ringvei 3, følg skilter til Smestad, deretter skilter til Holmenkollen. Når du passerer Holmenkollen-hoppet, fortsetter du på Holmenkollveien mot Tryvann og Frognerseteren til du ser et skilt som viser veien til Soria Moria Hotell. Ta til venstre inn på Voksenkollveien og følg den til du ser Soria Moria Hotell på venstre side. Rett før du kommer til hotellet, passerer du Kragstøtten. Der står veidirektør Hans Hagerup Krag og nyter den fantastiske utsikten.
Rett etter Kragstøtten arbeides det med ny vannforsyning til Voksenkollen. Der er det per nå kun et kjørefelt.

Parkering er gratis for våre gjester og det er 10 elbilladere tilgjengelig.

FRA OSLO SENTRUM

Ta metro (t-bane) linje 1 mot Frognerseteren, og gå av på Voksenkollen stasjon (nest siste stopp). Fra stasjonen, følg Voksenkollveien til høyre og opp ca 800 meter til du ser innkjørselen til Soria Moria Hotell.

FRA OSLO LUFTHAVN

Med offentlig transport: Ta Flytoget eller rutetog til Oslo Sentralstasjon. Gå til metroen (t-bane) og følg angivelsen som fra Oslo Sentrum.

Taxi: Avhengig av hvor mange som er i følget, kan den mest kosteffektive måten å ta taxi fra Oslo lufthavn Gardermoen være å ta Flytoget til Skøyen stasjon og ta taxi fra der til Soria Moria Hotell, Voksenkollveien 60.

PÅ SYKKEL

Det blir bare fler og fler som velger sykkel som transportmiddel til Soria Moria. Det er ikke så ille som man først kan tro. Husk fartsgrensen på vei ned.

Hentet fra Google Maps
Majorstuen – 62 min., 429 høydemeter
Oslo S – 78 min., 437 høydemeter
Lysaker torg – 77 min., 474 høydemeter

Vel oppe har vi sykkelparkering under tak og du kan naturligvis låne våre garderober i velværeavdelingen for å ta en dusj og skifte.