Veibeskrivelse

Med bil

Fra Ringvei 3, følg skilter til Smestad, deretter skilter til Holmenkollen. Når du passerer Holmenkollen-hoppet, fortsett til du ser et skilt som viser veien til Soria Moria Hotell og Konferansesenter. Følg så veien frem til neste skilt, og innkjørselen til Sora Moria Hotell.

Parkering er gratis for våre gjester, under deres hotellopphold.

Fra Oslo sentrum

Ta metro (t-bane) linje 1 mot Frognerseteren, og gå av på Voksenkollen stasjon (Nest siste stopp). Fra stasjonen, følg Voksenkollveien til høyre og opp ca 800 meter til du ser innkjørselen til Soria Moria Hotell.

Fra Oslo Lufthavn OSL

Med offentlig transport: Ta Flytoget eller rutetog til Oslo Sentralstasjon. Gå til metroen (t-bane) og følg angivelsen som fra Oslo Sentrum.

Taxi: Avhengig av hvor mange som er i følget, kan den mest kosteffektive måten å ta taxi fra Oslo lufthavn Gardermoen være å ta Flytoget til Skøyen stasjon og ta taxi fra der til Soria Moria Hotell, Voksenkollveien 60.

På sykkel

Det blir bare fler og fler som velger sykkel som transportmiddel til Soria Moria. Det er ikke så ille som man først kan tro. Husk fartsgrensen på vei ned.

Hentet fra Google Maps
Majorstuen – 62 min., 429 høydemeter
Oslo S – 78 min., 437 høydemeter
Lysaker torg – 77 min., 474 høydemeter

Vel oppe finner du både sykkelparkering under tak og tilgang til garderobe med både badstu og dusj.