Bryllup i Askeladdens Hus

I de vakre omgivelsene som en gang inspirerte den berømte kunstneren Kittelsen, finner du det idylliske Askeladdens Hus. Med en romantisk beliggenhet og panoramautsikt over Nordmarka, kan du oppleve eventyret i virkeligheten.

Hvis bryllupsklokkene ringer i dine planer, er Askeladdens Hus det perfekte stedet å vurdere. Vår dedikerte restaurantkoordinator står klar til å hjelpe brudepar med å planlegge en av de mest betydningsfulle og uforglemmelige dagene i livet deres.

Du vil sjelden finne et mer stemningsfullt og praktisk lokale. Her kan du skape din egen unike opplevelse, samtidig som du har muligheten til å bo i nærheten på Soria Moria.

Askeladdens Hus

Askeladdens Hus, som er et separat håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m2, benyttes kun av én gruppe av gangen. Med eget vinrom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for et spesielt og minnerikt bryllup.

Trollhallen

Etter Bryllupsseremonien ønsker vi alle gjestene velkommen inn i ærverdige Trollhallen. Imponerende høyde under taket gir rommet et majestetisk preget, og med fyr på peisen skapes den gode stemningen. Her serverer vi aperitiff, og om ønskelig noe smått, søtt eller salt å spise.
Etter middag setter vi frem kaffe, kake og avec. Herfra vil man ha direkte kontakt med barområdet samt dansegulv.

Eventyrsalen

Eventyrsalen er spisesalen hvor middagen blir servert. I denne salen er det plass til 84 stk. Etter middagen blir lokalet tømt og det blir avec i Trollhallen. Underveis blir det rigget opp til DJ eller live musikk og ikke minst, den obligatoriske og vakre  bryllupsvalsen.

Bar/stue

Bar og stue finner du i rommet ved siden av Trollhallen og Eventyrsalen. Her er det mange sittegrupper, bar, utgang til terrassen og en orginal Kittelsen. I baren står vår bartender gjennom kvelden og hjelper gjestene med væskebalansen.

Vinkjelleren

Vi er stolte av vår vinkjeller og ønsker gjerne å invitere gjester hit. Vi tilbyr flere forskjellige kombinasjoner av vinsmaking med eller uten matretter som passer spesielt til drikken. En av våre somlierer vil være med dere og dele deres ekspertise. Bordet i vinkjelleren er laget av et gammelt cognac fat, og holder en maks kapasitet på 12personer.

Mat og drikke

Bryllupsmiddagen er selve høydepunktet for den storslagne feiringen. På Askeladdens får du en kulinarisk og eventyrlig opplevelse som gjør den store dagen minnerik. Kjøkkenet vårt legger vekt på råvarer av høy kvalitet og legger til rette for allergier. Vinen til maten blir håndplukket av våre somlierer slik at det står i stil med maten som blir servert.