KURS & KONFERANSE

Soria Moria Hotell er et kurs- og konferansesenter som er plassert oppe på Voksenkollen. Her oppe i høyden vil du finne frisk fjelluft og en utsikt du ikke blir lei av. Nordmarka ligger rett ved siden av og med t-banen tar det kun 35 minutter til f.eks Jernbanetorget.
Hotellet åpnet i 1983 og er fortsatt en frittstående stiftelse. Det startet som et videre- og utdanningssenter for norske leger og kort tid etterpå åpnet for alle. Siden da har Soria Moria hatt over 20 000 konferanser for store og små samlinger.
Med så mange konferanser innenbords og så mange år av erfaring kan vi trygt si at konferanser er noe vi kan. Soria Moria Hotell er et konferansesenter, ikke et hotell med konferansemuligheter. Her vil dere få personlig og profesjonell hjelp før, under og etter konferansen.

Soria Moria Hotell tilbyr et imponerende utvalg av 25 møterom i ulike størrelser, alle med dagslys og fleksibel møblering. Våre dedikerte konferansekoordinatorer står klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte lokalet som passer for deg og din gruppe. 5 av våre største møterom kan har i tillegg mulighet for hybridmøten. Uansett om det er en stor konferanse eller en mindre workshop, kan du forvente profesjonalitet, komfort og service av høyeste standard hos oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Soria Moria Hotell og våre flotte møterom.

STORESAL

Storesalen er hotellets største møterom og skiller seg ut med sin imponerende størrelse, elegante utforming og naturlige lys. Rommet har en luftig atmosfære og et fantastisk vindu som gir en panoramautsikt over Oslofjorden og Bærum. Med denne vakre naturen som bakteppe skaper Storesal en inspirerende og beroligende atmosfære som er ideell for produktive møter, kreative diskusjoner og strategiske beslutninger. Enten det er en konferanse, en workshop eller et møte, vil Storesal gi en unik opplevelse og bidra til suksessen til ethvert arrangement.

  • 260 kvadratmeter/146 personer i klasse-oppsett / 237 i kino-oppsett / 40 i U-bord
  • Hev- og senkbar scene
  • Projektor og lerrett
  • Trådløse mikrofoner (bøyle og håndholdte)
  • Fast hybridmøte utstyr
  • Egen messanin med plass for 54 personer

MØTEROM

Våre romslige og luftige møterom har naturlig dagslys og tilbyr en fleksibel møbleringsstil som tilpasses formålet og behovene til hvert enkelt møte. Vi har investert i moderne og elegant design for å skape visuelt tiltalende og funksjonelle møterom. Uansett om det er en stor presentasjon eller en interaktiv workshop, kan vi tilpasse rommet for å imøtekomme ulike arrangementer. Med optimal komfort og bevegelsesfrihet skaper vi en dynamisk og engasjerende møteatmosfære. Vårt dedikerte team er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med å skreddersy møterommet etter dine behov. Uansett formålet med møtet ditt, vil våre romslige, luftige møterom med rikelig med dagslys og fleksibel møblering skape ideelle rammer for en vellykket og produktiv samling.

  • 49-100 kvadratmeter
  • Mulighet for klasse-oppsett, U-bord, kino-oppsett eller grupper – alt etter deres ønsker
  • Mulighet for hybridkonferanse i de fleste plenumsalene

STYREROM

Styrerommene er nøye utformet for å legge til rette for effektive møter der god dialog og ansikt til ansikt-kommunikasjon er avgjørende. Rommene er skapt med tanke på å skape en atmosfære som fremmer produktive samtaler og samarbeid blant deltakerne.

Foruten å være et funksjonelt møterom, er det også lagt vekt på estetikken. Rommets utforming tar hensyn til et profesjonelt og moderne preg, med materialer av høy kvalitet og et stilrent design som kan skape en positiv innvirkning på møtedeltakerne.

  • 24-49 kvadratmeter
  • 8-15 sitteplasser
  • Fast møblering rundt ovale bord

MAT OG DRIKKE

Kjøkkenet på Soria Moria Hotell vektlegger en tradisjonsrik, spennende og variert matopplevelse av høy kvalitet. Enhver menneskelig interaksjon blir forsterket gjennom smakfulle og innbydende måltider av ypperste standard.

Restauranten på Soria Moria Hotell imponerer med sin kapasitet på 240 sitteplasser, samtidig som den byr på en fantastisk panoramautsikt over Oslofjorden og Sørkedalen. Vår dedikerte stab av sommelier, hovmestere og servitører er alltid tilgjengelige for å bistå med eventuelle henvendelser, ønsker eller veiledning, og strekker seg langt for å skape en førsteklasses restaurantopplevelse for alle våre gjester.

FROKOST

«Frokost er dagens viktigste måltid» ble sagt for mange år siden. Her på Soria Moria tror vi sterkt på det uansett om det er riktig eller ikke. Vi har bredt utvalg på vår frokostbuffet som egg, bacon, pålegg, en yoghurtbuffet og mye mer. Du finner noe som vil mette enhver kursdeltaker.

LUNSJ

Ingen batterier varer i evig og slik er det heller ikke med oss mennesker. Derfor trengs det påfyll på energi etter hvert. Vår rikholdige lunsjbuffet inneholder det aller meste du kan ønske deg, mens det på veldig rolige dager tilbys en 2-retters lunsj. Husk at kroppen trenger mye energi på så høy høyde, og at variert kosthold er utrolig viktig. Av den grunn er det viktig å huske på det rikholdige dessertbordet.

MIDDAG

Når møtet er over er det rom for magi. Det viktigste som skjer på en konferanse er det som skjer etter møteslutt. Derfor blir det servert en deilig 3-retters middag med gode råvarer og drikkeanbefalinger som står godt til maten man får servert.

HOTELLROM

På Soria Moria har vi 156 soverom fordelt på to bygg som er koblet sammen med en skywalk. Alle våre senger er fra Jensen som har spesialisert seg på kvalitetssenger siden 1947. Sengetøyet som blir brukt på rommene er av sateng som er med på å bidra til en bedre søvnopplevelse for kursdeltakerne.

Alle våre rom er utstyrt med vinduer som kan lukkes opp dersom det er behov for litt ekstra ventilering. På rommet vil du også finne minibar, TV, skrivebord, panelovn og hårføner.

AKTIVITETER I OMRÅDET

Det viktigste som skjer på en konferanse er det som skjer etter møteslutt. Etter møteslutt har du en gylden mulighet til å bygge videre på bedriftskulturen og lagfølelsen. Bare det å være sammen med kollegaer i en annen setting fungerer som lim i en organisasjon. Vi har aktiviteter for de som vil konkurrere, de som vil oppleve, de som vil høre, de som vil kjenne på adrenalinrush eller de som vil smake.