Selskap og Askeladdens Hus

Askeladdens Hus, som er et separat håndlaftet tømmerbygg på nærmere 1.200m2, benyttes kun av én gruppe av gangen. Med sine 5 møterom, eget vinrom, vinkjeller, restaurant og kjøkken er dette virkelig det ypperste stedet for spesielle anledninger, om det er i privat eller kommersiell sammenheng.

Bryllup

Dersom du går i giftetanker, bør du se nærmere på Askeladdens Hus – noe mer romantisk og eventyrlig er det vanskelig å finne. Vår egen restaurantkoordinator hjelper brudepar og eventuelt toastmaster til å planlegge en av livets viktigste og minneverdige dager.

Kontakt vår restaurantkoordinator

Selskap og jubileum

Dersom det er en spesiell anledning som skal feires, gir Askeladdens Hus med Eventyrsalen og tilliggende salonger de perfekte rammene rund f.eks. et jubileum, en konfirmasjon eller bare et hyggelig lag sammen med mennesker man setter pris på.

Kontakt vår restaurantkoordinator

Vin- og matsmaking

Vi tilbyr flere forskjellige kombinasjoner av vinsmaking med eller uten matretter som passer spesielt til drikken. I hovedsak holdes dette i Vinkjelleren på Askeladdens Hus, hvor 6 til 12 personer kan teste ganen.

Kontakt vår restaurantkoordinator